Darlien

Darlien

Op welke groep werk je bij Foxkidz 't Getij?

Ik werk 5 ochtenden op de peuterspeelzaal van Foxkidz ’t Getij. Het is erg fijn om elke dag aanwezig te zijn. Zo is er altijd een vast gezicht voor de kinderen en hun ouders. Ook geeft dit structuur, rust en een veilig gevoel voor de kindjes. Hierdoor ben ik erg betrokken met wat er op de groep leeft en kan ik hier snel en goed op inspelen.

Waarom is het werken met de kinderen zo bijzonder?

Het werken als peuterjuf is een veelzijdig en afwisselend beroep. Wij zorgen immers voor het liefste bezit van u als ouder, uw kinderen. Het werken met kinderen blijft leuk, omdat het zo afwisselend is. We zijn nauw betrokken bij de opvoeding, verzorging, begeleiding, ontwikkeling en stimulering van 'onze' kinderen. Ik kan enorm genieten van de leuke uitspraken en eerlijkheid van de kinderen. Wanneer je met kinderen werkt is geen dag hetzelfde en ga je elke dag met plezier werken!

Wat doe je graag met de kinderen?

Ik maak graag tijd om gezellig te kletsen met de kinderen met een grapje en een grolletje. Ik kan ook enorm genieten van het samen knutselen, heerlijk buiten spelen of lekker dansen. Maar verhaaltjes lezen en liedjes zingen behoren tot mijn favorieten.  Kortom, ik prijs me gelukkig dat ik betrokken ben bij al die lieve, leuke en grappige kinderen en hun ontwikkeling en groei.

Wat zijn je hobby's?

In de zomer ga ik graag met mijn man en onze 2 jongens varen op de zee met ons bootje. Ook ga ik graag met onze hond een rondje wandelen.