Hulp bij Kinderopvangtoeslag

Kinderopvang moeilijk om te regelen?
Bij Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen niet.
Ouders kunnen gebruik maken van onze gratis service voor het aanvragen, wijzigen of stoppen van de kinderopvangtoeslag. Ook het helpen bij bezwaarschriften en controles is mogelijk.

Uw contactpersonen Bianca, Lian en Anja

Sinds 2008 is Bianca de Decker werkzaam bij Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen en is elke dag aanwezig. Zij wordt bijgestaan door Lian van Herk. Echter door de toegenomen groei én ouders die steeds meer gebruik willen maken van onze service ‘Hulp bij kinderopvangtoeslag’, is sinds 1 juli 2018 Anja Jansen het team komen versterken.

Ontzorgen

‘Wij ontzorgen ouders. Zij kunnen gebruik maken van onze gratis service voor het aanvragen, wijzigen of stoppen van de kinderopvangtoeslag. Ook het helpen bij bezwaarschriften en controles is mogelijk. Wij geven ouders advies bij veranderde situaties. Uiteraard moet de klant dit wel met ons willen delen en blijft de ouder zelf verantwoordelijk voor zijn kinderopvangtoeslag.’
Aldus Bianca en Anja

Tevreden ouders

Dat ouders hier heel tevreden over zijn is wel duidelijk!
Bianca: Een bijzondere reactie van een klant was: ‘Mag ik je bijschrijven op mijn lijstje van kerstkaartjes?’ Een andere mooie reactie was: ’Als alles zo vlekkeloos en soepel verliep als mijn wijziging bij jou, dan had ik een goed leven.’

Al sinds 2005!

Al ruim 10 jaar biedt KOZV deze uitgebreide service. Er is ook een uniek partnership met de Belastingdienst. Zij betalen de toeslag rechtstreeks aan KOZV. De klant betaalt op deze manier alleen de netto kosten. Het is aan de ouders zelf of ze hier gebruik van willen maken.

Tip

Bij twijfel, neem altijd contact op met onze specialisten. Ook potentiële ouders kunnen altijd een offerte opvragen bij het gastouderbureau of de afdeling Klantcontact. Bianca, Lian en Anja willen u altijd met alle plezier helpen!

 

300_foto_anja_en_bianca.jpg