Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Veilig, vertrouwd en vaste verzorgers. Dat zijn de kernwoorden van onze kinderdagopvang. Met aandacht voor elke stap in het proces van groter worden. Heerlijk slapen, lekker eten, kroelen en knuffelen, samen spelen met de andere kinderen, aandacht voor (taal)ontwikkeling, voorlezen en zingen. Bij Foxkidz is het elke dag een beetje feest zodat uw kindje graag komt. U kunt gerust gaan werken.

Gerichte (binnen)activiteiten

Binnen onze prachtige locaties kunnen we beschikken over meerdere ruimten. De medewerkers kunnen per leeftijdsgroep gerichte activiteiten aanbieden. Spelenderwijs leren en ontwikkelen met behulp van de thema’s van VVE (Voor- en vroegschoolse educatie) en de pop Puk die allerlei avonturen beleeft. De kinderen kunnen genieten van knutselwerkjes, liedjes zingen en luisteren naar mooie voorleesverhalen. Er wordt regelmatig nieuw speelgoed aangeschaft zodat het spelen gestimuleerd wordt én uitdagend blijft. 

Groene buitenruimte

Onze locaties beschikken over een mooie buitenruimte waarin de kinderen zich kunnen uitleven. Het is een feest om er te spelen! Met een apart afgeschermd deel voor de allerkleinsten. De peuters kunnen heerlijk fietsen, in de zandbak of op het grasveld spelen. Ze kunnen hun eigen creativiteit in hun spel volop kwijt. De groene buitenruimte is één van de speerpunten van Foxkidz. De medewerkers zijn hiervoor extra geschoold. Buitenspelen en vooral buiten ontdekken is een onderdeel wat veel aandacht krijgt. Wat is er nu leuker voor kinderen dan zelf spinnetjes en kevertjes te zoeken? En te zien hoe aardbeitjes groeien?

'Heen en weer' schriftje 0-1 jaar

Voor de kinderen van 0-1 jaar houden wij dagelijks een ‘heen en weer’ schriftje bij. Zo blijft u op de hoogte van de dag van uw kindje op het kinderdagverblijf. In het schriftje schrijven we bijzonderheden en leuke anekdotes. Ook wordt u zelf uitgenodigd om in het 'heen en weer' boekje te schrijven. Goed overleg tussen u als ouders en onze medewerkers is heel belangrijk voor uw kindje. Natuurlijk zijn er ook volop mogelijkheden voor mondeling contact. Dit kan bij het halen en brengen, maar ook wanneer u op een ander moment vragen heeft. Wij staan voor u klaar!