Foxkidz Willibrordus

Foxkidz Willibrordus

Prince Bolwerk 2, Hulst

Gelegen bij schoolaccommodatie. 

Peutergroep

400_bso.jpg

Onze peuterspeelzaal is gevestigd in het schoolgebouw van de St. Willibrordus. We werken nauw samen met de kleuterklassen, denk hierbij aan gezamenlijke activiteiten, werken rond dezelfde thema’s, samen uitstapjes maken etc.  Als de kinderen vier jaar worden en naar de basisschool gaan, zijn ze al vertrouwd aan de omgeving. De stap naar school wordt zo een stuk minder groot. De doorgaande lijn met de basisschool is gewaarborgd. We werken met het VVE- programma peuterplein. We maken gezamenlijk met de kleuters gebruik van de buitenspeelplaats. Ook gaan we 1x per week met onze peuters naar de gymzaal.

Tijdens de openingstijden (ma t/m vr - 8.00 tot 12.00) uur bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen met uw peuter. Om een afspraak te maken kunt u bellen naar 0114-370541 (school) of bel direct naar de groep via 0114-320170.

School en opvang bij elkaar

400_williomslag.jpg

Op de buitenschoolse opvang (bso) komen kinderen in de leeftijd van 4-12. We werken met een vast team van drie pedagogisch medewerkers op de groep.

De bso staat garant voor plezier, creativiteit, samenwerking, vrijheid, talent ontwikkelen, respect, eerlijkheid, gezondheid, natuur, sport en spel.

Ouders zijn bij ons altijd van harte welkom voor een babbeltje over hun kind,  hier maken wij graag tijd voor.

Onze Bso ruimte is gevestigd in het zolderlokaal van de basisschool. Het is een heel ruime, lichte ruimte met verschillende hoeken ( denk aan: chill-hoek, poppenhoek, knutselen, autohoek, gamehoek) Centraal in de ruimte staat de lange, gezellige tafel met banken. De kinderen komen na school hier naar toe. We eten dan gezamenlijk fruit een gezonde koek en drinken wat. We praten gezellig over wat ze bv gedaan hebben die dag op school of wat ze meegemaakt hebben. Daarna wordt er gekozen wat de kinderen willen doen. Heerlijk sporten in de gymzaal, of misschien liever naar buiten. Of  willen ze fijn knutselen, spelletjes spelen of in de poppenhoek? Het kan allemaal.

We zijn trots op onze bso, het is een hele fijne groep! Ons geheim? Voldoende vrijheid en grenzen. Respect, liefde en de visie dat ieder kind zichzelf mag zijn!!   Meer weten? U bent altijd van harte welkom om eens langs te komen.

Openingstijden

  • Peuteropvang: ma t/m vr - 8.00 tot 12.00 uur
  • Bso: voorschools vanaf 7:00, naschools tot 18:00

Contact 

Meer info? Bel direct naar 0114-320170 of neem contact op met Foxkidz Willibrordus.
Link naar het GGD rapport van Peutergroep Willibrordus
Link naar het GGd rapport van BSO de Willibrordus